I dag var en vanskelig dag. Jeg visste det ville bli vanskelig. Jeg skulle gjøre noe jeg har gruet meg til, og som gjør meg veldig redd og urolig. Jeg VISSTE at det kom til å bli vanskelig etterpå, jeg vet av erfaring hvilket tanke og følelses kaos som ville vente på meg så fort jeg gikk ut av døra.

Så jeg gjorde noe nyttig. Brukte en ferdighet. En ting av gangen, med fokus. Jeg laget meg en “timeplan” for resten av dagen. En ting etter den andre. Ikke noe stort, men små ting for å holde meg i gang. For å unngå å havne i dissosiasjonens klør eller bli slukt av den negative tankespiralen. Vel-det ble ikke helt som forventet, men jeg klarte det ganske bra. Lot meg ikke få for mye tid til å gruble. Helt til jeg var helt rolig. Kontroll. Lei meg, men jeg hadde kontroll. Sliten, men like hel. DET hadde jeg faktisk ikke sett for meg i dag tidlig!

  

Advertisements