Akkurat nå……..Vil jeg helst flykte langt, langt vekk. Til et magisk sted hvor jeg ikke finnes. Et sted hvor det ikke finnes hverken fortid eller fremtid. Hverken tanker eller følelser.Et sted man kan få ro. Et sted der tankene kan hvile og følelsene få fred.

Akkurat nå…..

Vil jeg knuse alt jeg finner, skrike og slå rundt meg til jeg kollapser i gråt.

Jeg vil ødelegge. Skade. Få ut alt det vonde inne i meg.

Akkurat nå……..

Har jeg lyst til å brenne alt av bøker og papirer og si at jeg slutter i behandling. At jeg ikke orker mer nå.

Men det vil ikke løse noen ting for meg, så jeg innser at jeg må mobilisere kreftene og fortsette.

Akkurat nå…..

Er jeg livredd og lei meg, og skulle ønske jeg hadde et trygt fang jeg kunne krype opp på og få trøst. At noen sa at de ser hvor redd jeg er og at de skal passe på meg så jeg kan få litt ro. Slappe av for et aldri så lite øyeblikk.

Akkurat nå…….

Vet jeg ikke lenger hva som er rett eller galt. Bra eller ikke bra. For mye eller for lite. Jeg skjønner ingenting. Forstår ikke. 

Akkurat nå…..

Skulle jeg så inderlig ønske at noen møtte meg akkurat her jeg er i dette øyeblikket. At noen stoppet opp og sa de skulle gå sammen med meg, og at jeg ikke trengte å forte meg. At vi hadde all den tid jeg skulle trenge.

Akkurat nå…..

Skulle jeg ønske jeg visste om en annen måte jeg effektivt og uten å mase kunne beskrive det helvetet som brenner i meg nå.

Akkurat nå……..

Er jeg så fryktelig liten og redd og ensom.
   

Advertisements