Jeg fikk vite det i dag. At du har valgt å reise i forveien. At du har tatt livet av deg. Stian….. Jeg husker deg som full av liv. En som var høyt og lavt og midt i mellom. Du fikk de ansatte på barnehjemmet til å klø seg i hodet og løpe i gangene. Du hadde alltid et triks på lur. Det ble en fin gutt av deg Stian. Jeg tror at hestene hadde mye å si for deg, akkurat som for meg.

Jeg har ikke hatt kontakt med deg siden vi begge bodde på barnehjemmet. Det er mange år siden nå. Men jeg har tenkt på deg mange ganger, lurt på hvordan du har det.

Men da jeg så bildet skjønte jeg med en gang at det var deg. Jeg kjente igjen det spøkefulle blikket ditt.

Du har valgt å dra i forveien stod det. Fint skrevet. Jeg har tenkt på det samme flere ganger. Skrevet flere brev, og alltid det samme: har valgt å dra i forveien……

Kjære Stian, jeg håper du har det bedre der du er nå. Jeg forstår hvilket helvete du har måttet gå igjennom før du tok det endelige valget. 

Himmelen har fått en ny skøyer, hvil i fred gamle venn

  

Advertisements