Det nærmer seg den dagen, det er faktisk i morgen. 25.september. Dagen jeg ble hentet på skolen og flyttet på barnehjem. Det er mange år siden nå, men minnene er fortsatt sterke. Jeg husker lettelsen, redselen og usikkerheten som om det var i går. Husker den lange kjøreturen, kjøttkakene til middag, det gule soverommet med køyeseng. Jeg husker hvor liten og redd jeg var. Usikker på hvor lenge jeg fikk være, usikker på hva som skulle skje
Med meg, redselen for at noen skulle
Komme og hente meg igjen-nå som jeg endelig hadde kommet meg vekk. Jeg husker maktesløsheten jeg følte for søstrene mine som ble igjen der hjemme. Jeg hadde alltid passet på dem, nå sviktet jeg dem.
Jeg husker så mye fra den tiden, det er fortsatt sårt. Så når det nærmer seg den dagen, ja da går jeg litt i hi…

IMG_1977.JPG

Advertisements