imageJa hva ER egentlig meningen med livet? For øyeblikket kan jeg ikke finne svar på det spørsmålet.
Jeg våkner opp til en ny dag. Enda en dag. Sliter meg opp og ut av senga for å fylle den med noe. Så mange timer. Stresser rundt og tenker at om jeg bare stresser nok, så kanskje jeg klarer å holde tankene litt bak meg. Helt til jeg stopper opp og får hele kaoset rett i fleisen.
Jeg prøver virkelig å få det til. Jeg jobber målrettet og hardt. Og jeg vet at perioder som denne kommer, og også at det går over. Det kommer bedre dager. Men når? Det føles bare så urettferdig å prøve alt man kan på å ha det bra, men det går ikke.. Jeg vil jeg vil men jeg får det ikke til!
Sitter med en blekk sommerfugl på armen og skadetrangen river i meg. Hvordan skal dette ende? Jeg føler meg som verdens mest ensomme person akkurat nå. Ensom blandt andre. Kjerringa mot strømmen. Jeg lurer bare: hva ER meningen? Livet er det farligste på jorden-ingen har overlevd enda..

Advertisements